Mark & Dionne

waauw waauw waauw wat is het filmpje waanzinnig mooi geworden! We hebben echt intens genoten! We gaan 1 februari op huwelijksreis, dus we hebben nog iets heel moois voor de boeg. We willen jullie echt ongelooflijk bedanken. Mede dankzij jullie was onze huwelijksdag echt perfect! Fijn dat jullie het ook een topdag vonden! We hebben zoveel complimenten gekregen en iedereen was onwijs onder de indruk van jullie… We kunnen niet wachten op de andere foto’s!
Krijn & Ellen
Wat een geweldige dag hebben wij gehad! We hebben zo genoten! Wat een heerlijk idee dat jullie alles hebben vastgelegd voor ons. De foto’s zijn echt prachtig geworden! Jullie weten alles perfect op de gevoelige plaat vast te leggen. En je merkt niet eens dat jullie aanwezig zijn. De slideshow die getoond werd op het feest was fantastisch!
Dennis & Gabrielle
Wat hebben jullie fantastisch werk geleverd! We zijn zo blij dat jullie onze mooiste dag hebben vastgelegd. Jullie waren een steun voor Gabrielle en mij toen we dat het hardst konden gebruiken. We kijken de slideshow vaak terug en de emoties komen weer helemaal terug! Echt top fotografen!
Jeroen & Lisanne
Wat een dag gisteren! Zooooo genoten van elkaar en iedereen om ons heen! Gisteravond alvast met een klein groepje genoten van het mooie filmpje. Super leuk! We willen jullie bedanken dat jullie erbij waren om onze mooie dag vast te leggen!