Frank & Suze

De farm wedding van Frank en Suze, wat een sprookje! 23 september 2017 is de dag geweest dat wij voor het eerst een bruid én bruidegom te paard hebben mogen fotograferen.

Het begon allemaal op een mooie dag in Tholen. Linda fotografeerde de bruidegom, Arjan de bruid. Nadat zij beide prachtig waren aangekleed en opgemaakt voor de dag, vond de ontmoeting plaats. Frank kon maar eventjes genieten van zijn bruid in haar trouwjurk, want deze werd na de ontmoeting al snel omgewisseld voor de volgende trouwjurk. De jurk waarmee ze gemakkelijk op het paard kon stappen. Suze vertrok met haar ‘prins op het paard’ en wij bleven achter met alleen maar kippenvel!

Na een ontspannen shoot in de geweldige omgeving, arriveerden de daggasten. De ceremonie en lunch vonden plaats op een bijzondere en ontzettend gave locatie; de net verbouwde stal.

De kerkelijke inzegening vond plaats in Sint Maartensdijk. Wat werd vervolgd door luxe champagne en taart. In de weilanden schoten wij nog wat prachtige beelden van het bruidspaar. Om 17.00 uur vertrokken het bruidspaar en de gasten richting Tivoli, wat een sfeervolle locatie! Iedereen genoot van heerlijke tapas en een geweldig feest! Een dag vol liefde, unieke momenten en feest!