Jeroen & Lisanne

De laatste dag van augustus en de eerste dag van hun sprookje samen…. 31 augustus 2018 een zonnige dag die begon bij Jeroen en Lisanne thuis. 2 voordeuren naast elkaar, Lisanne bij haar ouders die naast het bruidspaar woont. Voor ons als fotografen een prachtig moment om even de drone te pakken met het aankleden. Samen voor het raam klaar voor de grote dag….

Een moment met elkaar even weg om foto’s te maken. Een mooi zonnetje straalde en ineens een klein buitje maar hebben daar even gebruik van gemaakt en een relaxed momentje gepakt om een kopje koffie te drinken. Thuis aangekomen stonden alle gasten buiten en werd er een broodje gegeten.

In het kleine kerkje in Zevenhuizen was het moment van het JA- woord. Waarna een heerlijke bruidstaart werd gegeten en een prosecco werd gedronken in de prachtig versierde tuin, in een ontspannen sfeertje, een gezellig samenzijn.

Op weg naar de Lichtfabiek in Gouda voor het shared diner en waar vrienden zich gezellig ook even buiten vermaakte met een biertje in de hand. De feestavond barste los met een heerlijke muziek en heel veel gezellige gasten. Een prachtige dag vol met mooie details en liefdevolle momenten.

Een dag voor Jeroen en Lisanne waar ze met heel veel plezier en geluk op terug kunnen zien!