Jeffrey en Hèléne

Het huwelijk van Jeffrey en Hèléne, een dag om nooit te vergeten. Het is 12 september 2017, de zon schijnt, de lucht is blauw en iedereen maakt zich vol enthousiasme gereed voor de grote dag. We waren vroeg bij de bruidegom thuis aanwezig, zodat we geen moment zouden missen. Na een heerlijk kopje koffie gingen we van start. Arjan vertrok naar de bruid en Linda bleef bij de bruidegom. Aangezien er genoeg tijd was, greep Linda de kans bruidegom nog even onder de douche te laten gaan, zodat zelfs dit moment op de foto gezet kon worden. Zo zie je maar weer, niets is te gek voor de foto!

De prachtige witte trouwauto arriveert en de bruidegom is klaar om zijn stralende bruid te ontmoeten. De ontmoeting met Hèléne was een speciaal moment, samen met hun lieve dochters en familie. En net als je denkt dat het plaatje compleet is, komt er ineens een helikopter aan vliegen! Jeffrey had deze geweldige verrassing voor zijn bruid geregeld. Het bruidspaar vloog in stijl richting De Beukenhof in Oegstgeest. Een sprookjesachtige en chique locatie.

De prachtige ceremonie werd vervolgd door bruisende champagne, een volle dansvloer en een heerlijk diner! Liefde, emotie en romantiek, niets ontbrak op deze bijzondere dag.