PERSBERICHT Rijnsburg, 21 januari 2019

 

LovePicture trouwfotografie wederom genomineerd voor Bruidsfoto Award 2019
Op 14 januari 2019 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2019. Arjan van der Zwart uit Rijnsburg is genomineerd in de categorie Family & Friends. Uit een aantal van ruim 1.200 inzendingen koos de jury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2019. De BFA wordt dit jaar voor de 15e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl. 

 

Voor de 6e keer op rij genomineerd
LovePicture trouwfotografie is dit jaar voor de 6e keer opeenvolgend genomineerd. Na het winnen van de Bruidsfoto Awards in 2013 zijn zij jaarlijks met 1 of meerdere foto genomineerd. 

 

Publieksprijzen & Overall Winnaar
Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2019 is de race nu echt van start gegaan. Tot 4 mei 2019 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl.

Eind mei 2019 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2019.

 

Doel Bruidsfoto Award
De Bruidsfoto Award wordt voor de vijftiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met professionele bruidsfotografie en -fotografen.